Jump to content


Photo

Solids Database


  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1 Nicki169

Nicki169

    Member

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 422 posts

Posted 25 July 2003 - 11:15 PM

Lisa and Jack,
I could'nt find "Polished Jewel" (page 68)in the solids database. [Frown] [Frown] It's a goldtone compact, octagon shape and it's from 1982. I just recently purchased it and wanted to add it to my personal database. Any help you can provide will be appriciated. [Wink] [Wink]

Thanks in advance.
Barbara Necklas

#2 Lisa

Lisa

    2000 Post Member

  • Admin
  • 2,990 posts

Posted 27 July 2003 - 11:12 PM

Barb,

Thanks for bringing that to our attention, we had the wrong photo up for the polished jewel as there are two others with the same name.

We will try to get the correct photo up.

#3 Jack

Jack

    Member

  • Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 515 posts

Posted 27 July 2003 - 11:18 PM

Barbara-

You are correct! There are three "Polished Jewel" compacts and we had the photos mixed up. We fixed the photos so it should be ok now.

They are as follows:

1982 - Youth Dew - gold case with red stone on top
1985 - Youth Dew - gold case with smooth top
1985 - Estee - silver case with smooth top

We still don't have a photo in our database of the one you have. (hint, hint) [Wink] [Big Grin]

-Jack

#4 Nicki169

Nicki169

    Member

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 422 posts

Posted 27 July 2003 - 03:56 PM

Lisa and Jack,
I don't have a scanner or a digital camera. Would you like me to photograph the solid and mail it you?

Barb

#5 Jack

Jack

    Member

  • Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 515 posts

Posted 28 July 2003 - 08:34 AM

Barb-

Thanks, but I wouldn't ask you to go through all that. If you had a digital camera or scanner it's easy, but photographing, developing and mailing things is too much work. To be honest, I don't even have a scanner anymore anyway! So I'd be in the same boat if you mailed a photo! [New Laugh]

Thanks though!

#6 mimi

mimi

    Member

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 534 posts

Posted 28 August 2003 - 11:21 PM

Hi jack!

I love, love,love the home page. [Big Grin] I'm having trouble with the Search Forum Section .When I place my cursor in the box the text is about half way up from the bottom and I get no little "hand cursor" when I try to click on search. [Cry] Whaddya' think Doc? Am I making sense with these symptoms? [Confused] [Confused]

Thanks so much.....
Mimi

#7 Jack

Jack

    Member

  • Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 515 posts

Posted 29 August 2003 - 11:40 PM

Thanks for the info Mimi. The size and style of the text on that page is being controlled by CSS, but the text in the search form is not. That's probably the problem. I'll have to make some changes and get that all included as well.

Thanks again!

#8 Ann and Ken

Ann and Ken

    1000 Post Member

  • Members
  • 1,489 posts

Posted 29 August 2003 - 11:46 PM

The itty bitty box under entire message needs a GO label on it to get the search started.

Can't afford new glasses and a new camera. [New Laugh] [New Laugh] [New Laugh]

Ann

#9 Jack

Jack

    Member

  • Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 515 posts

Posted 29 August 2003 - 04:43 PM

I think I found the problem. Is that working better now?

#10 Ann and Ken

Ann and Ken

    1000 Post Member

  • Members
  • 1,489 posts

Posted 29 August 2003 - 08:44 PM

Thanks Jack,

Now can you fix my back button.
If I try to go back it gives me page has expired message. So I have to start over.

Ann

#11 Jack

Jack

    Member

  • Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 515 posts

Posted 29 August 2003 - 11:03 PM

Your back button is messed up? Don't live in the past Ann, move forward...not back. [New Laugh] [New Laugh] [New Laugh]

Just kidding.

This happens when you go back from where?




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users