Jump to content


Photo

My Pictures Have Gone!


  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1 Carolyn

Carolyn

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 32 posts

Posted 16 May 2005 - 03:55 AM

Help!

Following the board update I am no longer able to see the pictures - they are all red X's!

Even the Post Icons dont appear so I cant add one to this post!

What to do!

#2 Lisa

Lisa

    2000 Post Member

  • Admin
  • 2,990 posts

Posted 16 May 2005 - 07:20 AM

As you can see we are still working on things, we were both up to 4am this morning so please be patient with us.

#3 Jory

Jory

    Member

  • Members
  • Pip
  • 17 posts

Posted 16 May 2005 - 07:36 AM

Thank You - Lisa and Jack
Your generosity with your time and knowledge is truly appreciated.
I am grateful for this wonderful site. Jory





#4 Lisa

Lisa

    2000 Post Member

  • Admin
  • 2,990 posts

Posted 16 May 2005 - 11:16 AM

Jory,

Welcome to the site!

Things will be back to normal soon.


#5 eminere

eminere

    Member

  • Members
  • Pip
  • 21 posts

Posted 16 May 2005 - 11:51 AM

Looking for help ---

The pictures on the "solids database" are no longer appearing on my computer, and now, I am also having trouble with some of the icons appear with x's only.

Does anyone have any idea how to get the pictures back.

I love this website and love being mesmerized over the pictures of the solids I wish I had in my collection.

Thanks,

Janetta

#6 KK

KK

    1000 Post Member

  • Members
  • 1,207 posts

Posted 16 May 2005 - 12:00 PM


Hi Jack & Lisa,
I love the new look of the site. You all are doing an outstanding job.
Jack are you doing the web design work? This is something I very interested in. Tell me what you did.
Thanks for all your very hard work. I appreaciate it.
KK biggrin.gif


#7 Carolyn

Carolyn

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 32 posts

Posted 16 May 2005 - 06:29 PM

Thankyou for your work Lisa - it is fabulous!

I regularly have problems with Internet explorer - well, with Internet Banking I do, and the Bank has said it is my problem. I think it is theirs because their site (until this issue!) was the only one I have had problems with! So thought for a moment it was my fault!

So please get some rest but thankyou anyway for your time!

#8 Jack

Jack

    Member

  • Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 515 posts

Posted 16 May 2005 - 07:30 PM

We still have a lot to fix, so you should see the problems go away bit by bit. If things look odd at times, that's just me tinkering. It will probably be a late night again tonight, hopefully I will be able to do everything I need to do without taking the board offline. Just bear with me.

#9 Queenie

Queenie

    Member

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 661 posts

Posted 17 May 2005 - 08:15 AM

Jack,
You are doing a Great Job! biggrin.gif
We all can hang in there, just remember Rome was built in a day.
The rewards will be worth it, I am sure!
A loving supporter,


P.S. "Love all the improvements so far, Jack!" smile.gif

#10 katita

katita

    Katita

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 623 posts

Posted 17 May 2005 - 10:49 AM

I really like the new look - I think I will really love the new "my collection" site.

Thanks to both of you, Lisa and Jack for this site. I really love it! See you in Vegas.


Katita

#11 Lisa

Lisa

    2000 Post Member

  • Admin
  • 2,990 posts

Posted 17 May 2005 - 11:33 AM

QUOTE
P.S. "Love all the improvements so far, Jack!"


What is done so far for the most part is to make things better for us- the stuff for you guys isn't quite ready yet! smile.gif




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users